Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden Apps for Kids

Dit privacybeleid regelt uw gebruik van de software-applicatie (s) in de categorie Kids voor mobiele apparaten die gemaakt en gepubliceerd zijn door Robota Softwarehouse BV / RobotaGames. In dit beleid, "Robota" verwijst naar Robota Softwarehouse BV. die ook kan worden aangeduid als "wij" of "ons".

Wij respecteren uw privacy

We verzamelen geen gegevens.
We houden uw toestel niet bij.
We verstrekken geen gegevens aan derden.
Wij zullen uw gegevens niet delen.
Wij respecteren uw privacy en die van uw kinderen.
Wij waarderen feedback en reviews.

Klantenservice

Wanneer u vragen om ondersteuning, zullen we verzamelen en opslaan van de contactgegevens die u verstrekt en informatie over je spel of activiteit. We zullen ook de correspondentie en alle informatie in te slaan.

Push Notificaties & Lokale Bekendmakingen

Met uw toestemming kunnen we push-notificaties naar uw toestel verzenden om game-updates en andere relevante berichten te voorzien. U kunt deze berichten te allen tijde door het uitschakelen van de kennisgevingen van de pagina 'instellingen' in de Applicatie of de pagina 'Instellingen' van uw apparaat uit te schakelen.

Betaling informatie

Alle facturering en financi&etrema;le informatie wordt verwerkt door derden. Robota niet verwerken, opslaan of delen alle factuurgegevens. Privacybeleid van gekoppelde sites en adverteerders Onze websites en games kunnen advertenties van andere dan Robota die kunnen koppelen aan hun eigen websites bedrijven bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van dergelijke websites. Als u vragen hebt over de manier waarop deze andere websites gebruik maken van uw gegevens, moet u hun beleid herzien en rechtstreeks contact met hen.

Veiligheid

Wij zijn bezorgd over de bescherming van de geheimhouding van uw informatie. Wij bieden fysieke, elektronische en procedurele waarborgen op gegevens die wij verwerken beschermen en te behouden. Zo beperken we de toegang tot deze informatie aan geautoriseerde medewerkers en aannemers die behoefte hebben om die informatie te weten om te kunnen werken, ontwikkelen of verbeteren van onze Application. Wees u ervan bewust dat, hoewel we ernaar streven een redelijke zekerheid van informatie die wij verwerken en te onderhouden, geen beveiliging systeem kan alle mogelijke inbreuken op de beveiliging te voorkomen.

Veranderingen

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd, voor welke reden worden geactualiseerd. Eventuele wijzigingen in ons privacybeleid zal in dit document. Wij raden u aan dit privacybeleid regelmatig te raadplegen voor eventuele wijzigingen, als voortzetting van het gebruik wordt geacht goedkeuring van alle wijzigingen.

Uw instemming

Door het gebruik van de toepassing, gaat u akkoord met onze verwerking van uw gegevens zoals uiteengezet in dit Privacybeleid nu en zoals gewijzigd bij ons. "Behandeling" betekent het gebruik van cookies op een computer / draagbare apparaat of door aanraken of informatie op enigerlei wijze, waaronder, maar niet beperkt tot, het verzamelen, opslaan, wissen, gebruikt, combineren en informatie worden allemaal activiteiten plaatsvinden in de Verenigde Staten. Als u buiten Nederland woonachtig uw informatie zal worden overgedragen, verwerkt en er onder Nederlandse privacy-normen opgeslagen.

Contact

Als u vragen hebt over privacy bij het gebruik van de Applicatie, of vragen hebt over onze werkwijze, neem dan contact met ons op via e-mail op support@robota.nl.
De laatste versie van deze privacy policy kunt u vinden op: http://robotagames.com/privacy-policy-kids-nl.html

Copyright 2013 Robota Softwarehouse BV